Camping Drenthe

Onze camping in Drenthe ligt op een unieke plek aan de rand van een van de grootste natuurgebieden, namelijk het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op de ruim 6.000 hectare aan bos, heide en zandverstuivingen zal je niet zo snel uitgekeken raken.

Daarnaast zijn er nog genoeg andere leuke activiteiten in de omgeving voor een dagje uit in de buurt van de camping in Drenthe! De omgeving is dan ook erg in trek bij natuurliefhebbers dankzij de prachtige locatie van Park Drentse Weelde midden in het bos!

Boek snel je vakantie

Kom tot rust bij ons prachtige meer

De grote zwemvijver midden op onze camping in Drenthe is niet te missen. Dit is dé plek om tot rust te komen in het zonnetje of om even lekker de verkoeling te zoeken. Heb je zin in een hapje of een drankje? Dan kan je altijd terecht bij onze 'Crazy Beach Bar' die zich bevindt op het strand van onze camping in Drenthe.

Comfortabel kamperen in Drenthe

Kom heerlijk kamperen op een van onze ruime kampeerplaatsen van 120m2 nabij de zwemvijver. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra. Daarnaast is het toegestaan om een BBQ mee te nemen, zodat je met het hele gezin heerlijk buiten kan genieten van de lange zomeravonden op de camping in Drenthe.

Kom kamperen met camper, tent of caravan

De plekken op de camping in Drenthe zijn groot en geschikt voor vouwwagens, campers, caravans en tenten. Een groot gezin of met een vriendengroep er even tussenuit? Deze plekken zijn ideaal en biedt je meer dan genoeg ruimte op de camping in Drenthe! Op de camping in Drenthe kan je terecht op de volgende kampeerplaatsen:

  • Basisplaats- De basisplaatsen bevinden zich op schitterende plekken op de camping in Drenthe. Midden in de groene omgeving geniet je van je kampeervakantie. Op de basisplaats heb je de beschikking over ampère elektra.

  • Comfortplaats- Op de comfortplaats geniet je van het echte kampeerleven, maar dan met meer luxe. Zo heb je de beschikking over ampère elektra, en eigen watertappunt en afvalwateraansluiting.

Natuurlijk heb je het liefst het hele gezin compleet tijdens de vakantie. Daarom zijn huisdieren ook toegestaan op de camping in Drenthe.

Faciliteiten op de camping in Drenthe

Op de camping in Drenthe zijn uitstekende faciliteiten beschikbaar voor een onbezorgde vakantie. Zo is het sanitair goed en schoon onderhouden. In het sanitair gebouw vind je meerdere douches, toiletten, wasbakken, 2 familiedouches en een babyroom. Het sanitairgebouw wordt 7 dagen per week 3x per dag schoongemaakt. Verder kunt u op de camping in Drenthe gebruikmaken van onder meer:

Boeken!

Wat is er allemaal te doen in Drenthe?

Niet alleen op onze camping in Drenthe is veel te doen, maar ook de regio Drenthe heeft je veel te bieden. Lekker uitwaaien? Drenthe is de fietsprovincie van Nederland! Er liggen hier vele prachtige routes om te fietsen. Nieuw zijn bijvoorbeeld de smulroutes. Dit is een fietstocht van 40km of een wandeling van 10km. Je krijgt een scharrelbox mee met diverse lekkernijen voor onderweg. Natuurlijk kan je ook wandelen door de prachtige en groene omgeving van de camping in Drenthe. Het Oertijdpad is een echte aanrader!

Ontdek de Hunebedden uit de IJstijd!

Natuurlijk mag je als je bij de camping in Drenthe bent de bijzondere Hunebedden niet missen. Het Hunebedcentrum in Borger is zeker een van de bekendste archeologische musea. Leer hier alle ins en outs van deze indrukwekkende stenen grafmonumenten! Tevens ligt het museum op een steenworp afstand van het grootste Hunebed van Nederland.

Plopsaland

Of bezoek Plopsaland Coevorden, het mooiste indoorpark van Nederland! Een geweldige plek voor kinderen tussen de twee en tien jaar oud. Willen ze graag Mega Mindy, Wickie de Viking of Plop ontmoeten? Hier krijgen de kinderen de kans! Gegarandeerd een leuk dagje uit voor de kinderen vlakbij de camping in Drenthe!

Attractiepark Drouwenerzand

Liever een dagje vol met spanning en sensatie? Bij Attractiepark Drouwenerzand beleeft jong en oud genoeg spanning. Achtbanen, botsauto's en een waterplein zijn een kleine greep uit de vele leuke attracties die bij Attractiepark Drouwenerzand staan. Wat het park speciaal maakt is dat het eten binnen allemaal gratis is. Dus sla de lunch op de camping in Drenhte over en houdt wat ruimte vrij in de buik!

Jouw huisdier is ook welkom!

Daarnaast zijn huisdieren ook welkom op de camping in Drenthe. Je hoeft je trouwe viervoeter dus niet thuis achter te laten! Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de sanitaire voorzieningen. Deze worden zeer goed onderhouden op de camping in Drenthe. Wacht niet te lang en reserveer hieronder snel voor een ruimte comfortplaats.

Fijne kindvriendelijke camping in Drenthe

Populaire activiteiten zijn de spannende vossenjacht, het grappige theaterfeest of de knustelmiddag/ochtend bij de 'Camping Vriendjes Club'. Een superleuk uitstapje in de buurt van de camping in Drenthe is Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Kinderen kijken hier hun ogen uit! Kom heerlijk vakantie vieren op de kindvriendelijke camping in Nederland.

Boek nu

Whatsapp image 2022 05 30 at 42417 pm 62d945fbdb544