Camping Drenthe

Onze camping Drenthe ligt op een unieke plek aan de rand van een van de grootste natuurgebieden, namelijk het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op de ruim 6.000 hectare aan bos, heide en zandverstuivingen zal je niet zo snel uitgekeken raken.

Daarnaast zijn er nog genoeg andere leuke activiteiten in de omgeving voor een dagje uit in Drenthe! In de omgeving is dan ook erg in trek bij natuurliefhebbers, dankzij haar prachtige locatie midden in het bos!

Ontdek de Hunebedden uit de IJstijd!

Natuurlijk mag je als je in Drenthe bent de bijzondere Hunebedden niet missen. Het Hunebedcentrum in Borger is zeker een van de bekendste archeologische musea. Leer hier alle ins en outs van deze indrukwekkende stenen grafmonumenten! Tevens ligt het museum op een steenworp afstand van het grootste Hunebed van Nederland.

Kom tot rust bij ons prachtige meer

Het grote meer midden op onze camping in Drenthe is niet te missen. Dit is dé plek om tot rust te komen in het zonnetje of om even lekker de verkoeling op te zoeken. Heb je zin in een hapje of een drankje? Dan kan je altijd terecht bij onze 'Crazy Beach Bar' die zich bevindt op het strand van onze camping in Drenthe.

Comfortabel kamperen in Drenthe

Kom heerlijk kamperen op een van onze ruime kampeerplaatsen van 120m2 nabij het natuurmeer. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra (6 ampère), een watertappunt en een afvalwateraansluiting. Het is toegestaan om een BBQ mee te nemen, zodat jullie samen heerlijk buiten kunnen genieten van de lange zomeravonden.

Kom kamperen met camper, tent of caravan

De plekken zijn groot en geschikt voor vouwwagens, campers, caravans en tenten. Een groot gezin of met een vriendengroep er even tussenuit? Deze plekken zijn ideaal en biedt je meer dan genoeg ruimte!

Jouw huisdier is ook welkom!

Daarnaast zijn huisdieren ook welkom op ons kampeerterrein. Je hoeft uw trouwe viervoeter dus niet thuis achter te laten! Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de sanitaire voorzieningen. Deze worden zeer goed onderhouden. Wacht niet te lang en reserveer hieronder snel voor een ruimte comfortplaats.

Boeken!

Wat is er allemaal te doen in Drenthe?

Niet alleen op onze camping is veel te doen, maar ook de regio Drenthe heeft je veel te bieden. Lekker uitwaaien? Drenthe is de fietsprovincie van Nederland! Er liggen hier vele prachtige routes. Nieuw zijn bijvoorbeeld de smulroutes. Dit is een fietstocht van 40km of een wandeling van 10km. Je krijgt een scharrelbox mee met diverse lekkernijen voor onderweg. 

Plopsaland

Of bezoek Plopsaland Coevorden, het mooiste indoorpark van Nederland! Een geweldige plek voor kinderen tussen de twee en tien jaar oud. Willen ze graag Mega Mindy, Wickie de Viking of Plop ontmoeten? Hier krijgen de kinderen de kans! Gegarandeerd een leuk dagje uit voor de kinderen!

Attractiepark Drouwenerzand

Liever een dagje vol met spanning en sensatie? Bij Attractiepark Drouwenerzand beleeft jong en oud genoeg spanning. Achtbanen, botsauto's en een waterplein zijn een kleine greep uit de vele leuke attracties die bij Attractiepark Drouwenerzand staan. Wat het park speciaal maakt is dat het eten binnen allemaal gratis is. Dus sla de lunch over en houdt wat ruimte vrij in de buik!

Fijne kindvriendelijke camping in Nederland

Populaire activiteiten zijn de spannende vossenjacht, het grappige theaterfeest of de knustelmiddag/ochtend bij de 'Camping Vriendjes Club'. Een superleuk uitstapje in de buurt van de camping is Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Kinderen kijken hier hun ogen uit!

Meer lezen over ons kindvriendelijke vakantiepark

70