Gezellige camping Friesland

Oké, onze camping ligt praktisch in Friesland. In 8 minuten fiets je namelijk al de Friese grens over. Je hoeft dus helemaal niet te kiezen tussen Drenthe en Friesland. Je kunt gewoon naar beide! ... En dan ligt onze camping bij Friesland ook nog eens op steenworp afstand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een schitterend natuurpark bestaande uit bos, heide en mooie zandverstuivingen. Je blijft steeds weer nieuwe plekken ontdekken in dit enorme park. 

Boeken!

Een camping dicht bij Friesland met veel voorzieningen

Drentse Weelde is een prachtige camping met veel voorzieningen. Gelegen in Drenthe, dicht bij de grens met Friesland, geniet je van de natuur in combinatie met voorzieningen voor jong en oud! Denk aan het grote aanbod aan horeca op de camping, zoals een restaurant, een gezellig café, broodjesservice en een kiosk!

Weinig gegeten en grote trek? Waag je dan eens aan onze Mega Hamburger! Een grote burger die niet iedereen wegkrijgt, maar wel heel erg lekker is. Lukt het jou om de Mega Burger op te eten? Kortom, genoeg te doen en te eten op de camping. 

Ontdek de omgeving

Mocht je nou echt een dagje eropuit willen, ook dan is er voldoende aanbod voor alle leeftijden. Maak een wereldreis in Wildlands, leer alles over de gevangenis in het gevangenismuseum, of ga met de allerkleinsten naar Plopsa Indoor in Coevorden.

Daarnaast is er in de buurt van onze camping een geweldig park vol met attracties. Hier staat onder andere de attractie: ''Freak Out'''. Deze attractie neemt je draaiend mee omhoog en slingert je van voor naar achter. Wie durft?

Vakantiepark bij Drents-Friese Wold

De natuurliefhebbers zullen hun ogen uitkijken met uitgestrekte heidegebieden, magische bossen in het Drents-Friese Wold en het prachtige landschap van de Drentsche Aa. Drenthe is mooi in elk jaargetijde, dus kom langs wanneer jij wilt. Er is voor ieder wat wils, dus geen moment te vervelen tijdens jouw vakantie in Drenthe!

Benieuwd wat er nog meer te beleven valt in de omgeving van onze camping? Klik hieronder om te ontdekken wat er nog meer in de regio nabij Friesland te doen is.

Heel veel waterfun!

Het letterlijke en figuurlijke middelpunt van Drentse Weelde is het natuurmeer. Geniet hier van wat verkoeling of ontspanning! Wil je écht snel afkoelen? Ga dan even onder de tipping bucket staan. Op het zandstrand bij het meer bevindt zich tevens onze Crazy Beach Bar. 

Relaxen staat hier op nummer één! In deze bar bestel je ijskoude drankjes die je lekker op kan drinken op het terras. Geniet ondertussen heerlijk van de zon en ondertussen draait op de achtergrond heerlijke zomerse muziek. Wat wil je nog meer?

Alsof dat niet genoeg is worden er voetbalwedstrijden uitgezonden voor de liefhebber! Kortom het ultieme vakantiegevoel vindt je op Drentse Weelde.

Boek jouw kampeerplek

58