Investeer in onze exclusieve woningen in Drenthe

Met gegarandeerd 5% rendement - Waardevaste investering - Lage afschrijving door duurzame, hoogwaardige materialen -  Voor (gedeeltelijke) verhuur of eigen gebruik - Exclusief en flexibel design - Gebouwd in eigen werkplaats - Persoonlijke begeleiding van bouw tot verhuur en onderhoud

Profiteer van een gegarandeerd rendement

Investeren in een vakantiewoning is populair! Zeker nu bekend is geworden dat je binnenkort rente moet gaan op je spaargeld boven de € 100.000. Dat wil je toch niet? Met de aankoop van een vakantiechalet op park Drentse Weelde doe je een waardevaste, tastbare investering met een (gegarandeerd) rendement.

Wij hebben jarenlange ervaring in de bouw van chalets en recreatiewoningen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen hebben onze chalets een lage afschrijving en weinig onderhoud nodig. Je kunt zelf genieten van je vakantiewoning of kiezen om deze alleen te verhuren en te profiteren van de gegarandeerde 5% rendement. 

Geinteresseerd? Bel ons direct

Wij regelen alles voor je!

Transparantie, daar houden wij van bij HUB vakantieparken. Dit geldt voor de aankoop, bouw en financiering van je chalet, maar ook voor de opbrengsten wanneer je kiest voor gedeeltelijk of volledig verhuur van je chalet. Wij regelen alles voor je.

De bouw vindt plaats in onze eigen werkplaats, we hebben goede contacten voor de financiering en ook de verhuur en ontvangst van je gasten nemen we je straks graag uit handen. Dit proces kunnen wij, geheel geautomatiseerd, voor je faciliteren. Gasten krijgen de luxe die zij verdienen vanaf het boekingsproces tot aan het verblijf in jouw chalet. Dit geldt natuurlijk ook als jezelf in je chalet vakantie komt houden.

Maak kennis met ons team

Check onze exclusieve vakantiechalets!

Forrester one

Met de Forester One kies je voor een ruime vakantiewoning met een uniek design.

Azurro Luxury

De Azurro Luxury is een fijne vakantiewoning aan het water met veel mogelijkheden.

Bay Window Cabin

Met de Bay Window Cabin haal je het buitenleven naar binnen door de grote raampartijen.

High Top

Het design van de High Top vakantiewoning is een echte eyecatcher met een groot dakterras.

Lakeview Terrace

Investeer in deze frisse, ruime, gelijkvloerse vakantiewoning met een groot vlonderterras.

Geinteresseerd? Laat hieronder je gegevens achter dan nemen we direct contact met je op!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.