Overzicht

Chalet op de Vogelweide 306

Te Koop Chalet Vogelweide 306 (60m2)

Eur 69.950,-  Inclusief jaarpacht voor 2023

Omschrijving:
Prachtig chalet op recreatiepark Drentse Weelde in Hoogersmilde. Het chalet staat aan het begin van de Vogelweide aan een doodlopende weg tegen de bosrand aan. Het is een chalet met veel lichtinval en de overwegend grote ruimtes (o.a. hal, ouderslaapkamer en woonkamer/ keuken) vallen op bij dit chalet. Het chalet staat op huurgrond (± 300 m2). Permanente bewoning is niet toegestaan maar gebruik van het chalet is het gehele jaar mogelijk.

Indeling:
royale hal met vaste kasten, witgoedaansluiting en de meterkast; badkamer ingericht met een toilet, badkamermeubel en een douchehoek; ruime ouderslaapkamer (± 12 m2, ingericht met een tweepersoonsbed van 1,80 bij 2,0 meter en kledingkast); 2e slaapkamer (± 6m2) met 2 slaapplaatsen (1 stapelbed); keuken met een opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koeler, vriezer, vaatwasser, oven, afzuigkap en een (gas)kooktoestel. Totale woonruimte 60m2.

Bijzonderheden:

- Het chalet is volledig geïsoleerd, overal kunststof kozijnen met dubbele beglazing hetgeen maakt dat het chalet ook heel geschikt is voor gebruik in de winter.

- De Buitenwanden zijn van Canexel (onderhoudsarm).
- Warm water doormiddel van een geiser (eigendom).
- Verwarming middels een rustieke gietijzeren gaskachel met mooie details.
- Bij het chalet is een eigen ruime eigen parkeergelegenheid.
- Er is een tuinschuur (± 6 m2) aanwezig.
- Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking.

 

Het chalet is recentelijk volledig goedgekeurd door Second Home Check.

 

Het chalet wordt verkocht met complete inboedel, exclusief persoonlijke spullen.

Het parkgeld voor een jaarplaats bedraagt ca. Eur. 2.400,-.

 Voor informatie of bezichtiging graag contact opnemen met telefoonnummer 0652509153

Jaarplaats op Vakantiepark Drentse Weelde

De chalet staat op een mooi vakantiepark omringt door bos en natuur in de omgeving Hoogersmilde en Appelscha. De faciliteiten op Drentse Weelde worden vernieuwd en uitgebreid waardoor je nog meer kunt genieten van jouw vakantie.

De locatie op de camping is aan het eind van een doodlopend pad, wat toegankelijk is met de auto. Deze kan en mag dan ook op de eigen plek geparkeerd worden. Door deze ligging heb je maximale privacy tussen de bomen. Dus geen inkijk van de buren.

Je kunt het mooie plekje met eigen ogen komen bekijken!

Neem voor meer informatie contact met ons op