Overzicht

Chalet Vogelweide 303

Op zoek naar een vakantiewoning waar je écht kunt ontspannen? Dit ruime chalet van ruim 40m2 biedt je veel privacy en is voorzien van alle benodigdheden. Je vakantie kan hier meteen beginnen. Midden in de natuur kom je helemaal tot rust in jouw fijne vakantiewoning.

Chalet details

Dit  wintervaste, goed geïsoleerde chalet uit 2007 is recent opgeknapt, voorzien van een compleet nieuw dak en ziet er netjes uit. Dit chalet is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, twee slaapkamers en centrale verwarming. Tevens voorzien van thermolint. De chalet heeft een keuring gehad en is voorzien van het keurmerk veiligheid voor chalets. Ook heb je eigen parkeergelegenheid bij dit chalet. De jaarlijkse parklasten bedragen ± 2450,- euro. Permanente bewoning is niet toegestaan.

€ 37.500

Indeling: 
hal, ruime woonkamer met eetgedeelte, badkamer ingericht met een toilet, badkamermeubel, wasmachine aansluiting en een douchehoek; ruime ouderslaapkamer ingericht met een tweepersoonsbed en een grote kastenwand. De tweede slaapkamer is voorzien van een eenpersoonsbed; De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven en afzuigkap en een ruime koel/vries combinatie.

Op het perceel staat een schuur met overkapping.

Het chalet staat op een huurkavel van ongeveer 250m2 aan een doodlopende weg op de vogelweide. De pacht voor 2022 is bij de vraagprijs inbegrepen. Het chalet wordt ongemeubileerd opgeleverd.

Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met 0618677915

Jaarplaats op Vakantiepark Drentse Weelde

De chalet staat op een mooi vakantiepark omringt door bos en natuur in de omgeving Hoogersmilde en Appelscha. De faciliteiten op Drentse Weelde worden vernieuwd en uitgebreid waardoor je nog meer kunt genieten van jouw vakantie.

Je kunt het mooie plekje met eigen ogen komen bekijken!