Bekijk overzicht

Mooi Chalet op de Vogelweide 317

Bij deze bieden wij onze prachtige chalet aan.

In 2020 geheel gerenoveerd interieur, exterieur inclusief nieuwe geiser van 2021.

Er zijn slaapplekken voor vier personen, een fijne keuken, zithoek, tv hoek. Buiten is een mooie veranda gebouwd waar je heerlijk kunt vertoeven. Ook is er een makkelijk te onderhouden terras aangelegd, met riante eettafel en een hok voor de fietsen.

Aan de voorzijde van de chalet ligt een grasveldje waar nog eventueel een tent opgezet kan worden. Zie de foto’s voor een impressie.

De chalet staat op een mooi vakantiepark omringt door bos en natuur in de omgeving Hoogersmilde en Appelscha. Het vakantiepark is recentelijk overgenomen door een nieuwe partij waardoor de faciliteiten een sterke upgrade krijgen. De locatie op de camping is aan het eind van een doodlopend pad, wat toegankelijk is met de auto. Deze kan en mag dan ook op de eigen plek geparkeerd worden. Door deze ligging heb je maximale privacy tussen de bomen. Dus geen inkijk van de buren. Ben je een natuurliefhebber en zoek je een plek om heerlijk terug te trekken? Dan is dit een mooie kans. Daarbij zijn er vanuit de camping mogelijkheden voor verhuur aan derden.

Ben je nieuwsgierig of wilt u met uw eigen ogen de plek bewonderen. Neem dan contact op via 0641385524.