Overzicht

Wintervast Chalet op de Vogelweide 378

Op zoek naar een vakantiewoning waar je écht kunt ontspannen? Deze ruime chalet biedt je veel privacy en is voorzien van alle benodigdheden. Je vakantie kan hier meteen beginnen. Midden in de natuur kom je helemaal tot rust in jouw fijne vakantiewoning.

Chalet details

Dit chalet  ziet er netjes uit. Dit chalet is voorzien van twee slaapkamers en een pallet kachel. Ook heb je eigen parkeergelegenheid bij dit chalet. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen ± 2500,-- euro. Permanente bewoning is niet toegestaan.

€ 35.000,-

Indeling: 
Ruime woonkamer met eetgedeelte, badkamer ingericht met een toilet, douchekabine, De ruime ouderslaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en een grote kastenwand. De tweede slaapkamer is voorzien van een eenpersoonsbed; De keuken is voorzien van een gasfornuis en afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.
Op het perceel staat een ruime schuur in de stijl van het chalet.
Het chalet staat op een huurkavel van ongeveer 250m2 aan een  op de vogelweide

Jaarplaats op Vakantiepark Drentse Weelde

De chalet staat op een mooi vakantiepark omringt door bos en natuur in de omgeving Hoogersmilde en Appelscha. De faciliteiten op Drentse Weelde worden vernieuwd en uitgebreid waardoor je nog meer kunt genieten van jouw vakantie.

Het park is goed toegankelijk met de auto deze kan en mag dan ook op de eigen plek geparkeerd worden.

Je kunt het mooie plekje met eigen ogen komen bekijken!

Neem voor meer informatie contact met ons op