Kamperen Drenthe

Geniet van het kamperen in Drenthe. De prachtige omgeving en de goede faciliteiten zorgen ervoor dat jij niet verder hoeft te zoeken naar een camping in Drenthe. Geniet van een onbezorgde vakantie bij Park Drentse Weelde.

Kom kamperen in Drenthe

Op de camping zijn er verschillende mogelijkheden om te kamperen in Drenthe. Met de basisplaats van 120m² is er altijd genoeg plek om te genieten van de prachtige omgeving. Ook kun je jouw eigen kampeerplaats uitkiezen zodat je bijvoorbeeld aan de speelvijver staat, of juist lekker dicht bij de ingang kan kamperen in Drenthe.

Boek nu!

Kampeerplaatsen

Als je behoefte hebt aan iets meer comfort tijdens het kamperen dan zijn de comfortplaatsen echt iets voor jou. Deze plaatsen hebben een eigen watertappunt, 6 ampère elektra en een afvalwateraansluiting. Ook op de comfortplekken mag je zelf kiezen waar je komt te staan op het Krekelveld.

Wil je op een avontuurlijke manier kamperen in Drenthe? Boek dan een safaritent met sanitair voor 4 personen of een safaritent met sanitair voor 6 personen. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vakantie. Doordat je beschikt over eigen sanitair heb je voldoende privacy wanneer je komt kamperen in Drenthe.

Natuurlijk kan je ook het hele jaar kamperen in Drenthe. Hiervoor kun je contact opnemen met ons. Wij willen jou alle mogelijkheden voor een ultieme vakantie bieden. Het maakt niet uit of het het hele jaar is, een week, een maand of maar één weekend. Alles is mogelijk wanneer je wilt kamperen in Drenthe. Daarom mogen huisdieren ook mee wanneer je komt kamperen in Drenthe. Dat is pas echt vakantie vieren met het hele gezin!

Waarom kamperen in Drenthe?

Drenthe is een prachtige provincie met een omgeving waar je je altijd wel kunt vermaken. Het maakt niet uit of je graag op de camping blijft of dat je de voorkeur geeft aan iedere dag activiteiten doen.

Faciliteiten op de camping!

Wanneer je komt kamperen in Drenthe zijn goede faciliteiten belangrijk voor een onbezorgd verblijf. Bij Park Drentse Weelde hoef je je in elk geval niet druk te maken om de faciliteiten. Geniet in alle rust tijdens het kamperen in Drenthe.

Op de camping kun je genieten van een heerlijke zwemvijver. Bij het zwemmeer is een klein strand te vinden. Hier kan je heerlijk zonnen en kunnen de kinderen uiteraard zandkastelen bouwen. In het hoogseizoen worden hier door het animatieteam ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Het animatieteam staat in de zomer altijd paraat om leuke spellen te doen met alle kinderen. Bekijk snel het programma!

Wanneer je komt kamperen in Drenthe maak je altijd gebruik van schoon sanitair. Het sanitair gebouw wordt 7 dagen per week 3 keer per dag schoongemaakt. In het sanitair gebouw vind je onder andere meerdere douches, familiedouches, wastafels en toiletten. Het is belangrijk om te weten dat wij het belangrijk vinden om waterverspilling terug te dringen. Daarom kan je bij de receptie een pas aanvragen (€5,- borg) voor water in het toiletgebouw. Het warme water is uiteraard gratis te gebruiken met de pas.

Kom je deze zomer ook een kop koffie bij ons drinken? Van 1 april tot 1 oktober zijn ons café, het restaurant en de snackbar geopend. Verse broodjes kun je ook bestellen voor de volgende dag. Zo kan jij genieten van een heerlijk ontbijt om de dag goed te starten! Wij willen je compleet ontzorgen, want je bent natuurlijk niet voor niets aan het kamperen in Drenthe.

Boek je vakantie

Whatsapp image 2022 05 28 at 94119 am 62d946e59d32f

Ontdek de omgeving van Drenthe

Ga op pad met de kinderen wanneer je komt kamperen in Drenthe. In de omgeving zijn er heel veel uitjes met kinderen te beleven. Natuurlijk moet je  Plop en Bumba hebben ontmoet bij Plopsaland Indoor Coevorden. Daarnaast is Attractiepark Drouwenerzand ook een heel leuk uitje. Hier kan je genieten van een dagje weg zonder zelf iets mee te hoeven nemen, want al het eten en drinken is hier gratis! Dit park is voor jong en oud leuk, want er zijn verschillende attracties die over de kop gaan of gewoon heel spannend zijn. Altijd leuk om een dagje naar toe te gaan tijdens het kamperen in Drenthe.

Een dagje naar de dierentuin hoort natuurlijk ook bij kamperen in Drenthe. Daarvoor is Wildlands Adventure Zoo ideaal. Hier kun je tussen de dieren door wandelen of rijden, maar dat is nog niet alles, er is namelijk ook een hele leuke achtbaan en er zijn ook verschillende speelmogelijkheden. Een dagje naar de dierentuin wordt in Wildlands een echt avontuur.

Kamperen in Drenthe kan niet zonder een bezoekje aan een Hunnebed. Je kunt naar het museum gaan, maar in onze omgeving kun je er ook tijdens een wandeling zomaar één zien staan. Een unieke beleving die je vrijwel alleen tijdens het kamperen Drenthe aantreft.

Wanneer je komt kamperen in Drenthe kan je ook heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Geniet van het natuurgebied Drents-Friese Wold dat vrijwel in de achtertuin van Park Drentse Weelde ligt. Hier kan je heerlijk fietsen en wandelen door de 6.000 hectare aan bos, heide en zandverstuivingen. Bekijk snel de leukste wandel- en fietsroutes.

Boek jouw vakantie nu