Kamperen Drenthe

Geniet van het kamperen Drenthe. De prachtige omgeving en de goede faciliteiten zorgen ervoor dat jij niet verder hoeft te zoeken naar een camping.

Kom kamperen in Drenthe

Op de camping zijn er verschillende mogelijkheden voor jouw ultieme vakantie. Met standaard plaatsen van 120m² heb is er altijd genoeg plek om te genieten van de prachtige omgeving. Ook kun je jouw eigen plaats uitkiezen zodat je bijvoorbeeld aan de speelvijver staat, of juist lekker dicht bij de ingang.

Als je behoefte hebt aan iets meer comfort dan zijn de comfortplaatsen echt iets voor jou. Deze plaatsen hebben een eigen watertappunt, 6 ampère elektra en een afvalwateraansluiting. Ook op de comfortplekken mag je zelf kiezen waar je komt te staan op het Krekelveld.

Natuurlijk kan je ook het hele jaar kamperen in Drenthe. Hiervoor kun je even contact opnemen met ons. Wij willen jou alle mogelijkheden voor een ultieme vakantie bieden. Het maakt niet uit of het het hele jaar is, een week, een maand of maar één weekend. Alles is mogelijk!

Boek nu!

Waarom kamperen in Drenthe?

Drenthe is een prachtige provincie met een omgeving waar je je altijd wel kunt vermaken. Het maakt niet uit of je graag op de camping blijft of dat je de voorkeur geeft aan iedere dag activiteiten.

Faciliteiten op de camping!

Op de camping kun je genieten van een heerlijke zwemvijver met een glijbaan. Bij het zwemmeer is een klein strand te vinden, hier kun je zonnen en hier kunnen de kinderen uiteraard zandkastelen bouwen. In het hoogseizoen worden hier door het animatieteam ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Het animatieteam staat in de zomer altijd paraat om leuke spellen te doen met alle kinderen.

Het is belangrijk om te weten dat wij het belangrijk vinden om waterverspilling terug te dringen, daarom kun je aan de receptie een pas aanvragen (€5,- borg) voor water in het toiletgebouw. Het warme water is uiteraard gratis te gebruiken met de pas.

Kom je deze zomer ook een kop koffie bij ons drinken? Van 1 april tot 1 oktober zijn ons café, het restaurant en de snackbar geopend. Verse broodjes kun je ook bestellen voor de volgende dag. Zo kan jij genieten van een heerlijk ontbijt om de dag goed te starten! Wij willen je compleet ontzorgen, want je bent natuurlijk niet voor niets aan het kamperen in Drenthe.

13

Ontdek de omgeving van Drenthe

 Ga op pad met de kinderen. In de omgeving is er ook heel veel te beleven voor het hele gezin. Natuurlijk moet je eigenlijk wel Plop en Bumba hebben ontmoet. Dit doe je in het leuke indoor Plopsaland, hier is van alles te beleven voor alle kleine vakantiegangers. Daarnaast is Attractiepark Drouwenerzand ook een heel leuk uitje. Hier kan je genieten van een dagje weg zonder zelf iets mee te hoeven nemen, want al het eten en drinken is hier gratis! Dit park is voor jong en oud leuk, want er zijn verschillende attracties die over de kop gaan of gewoon heel spannend zijn.

Een dagje naar de dierentuin hoort natuurlijk ook bij de vakantie. Daarvoor is Wildlands Adventure Zoo ideaal. Hier kun je tussen de dieren door wandelen of rijden, maar dat is nog niet alles, er is namelijk ook een hele leuke achtbaan en er zijn ook verschillende speelmogelijkheden. Een dagje naar de dierentuin wordt in Wildlands een echt avontuur.

Kamperen in Drenthe kan niet zonder een bezoekje aan een Hunnebed. Je kunt naar het museum gaan, maar in onze omgeving kun je er ook tijdens een wandeling zomaar één zien staan. Een unieke beleving die je vrijwel alleen tijdens het kamperen Drenthe aantreft.

In de omgeving kun je ook heerlijk wandelen. Geniet van het natuurgebied Drents-Friese Wold dat vrijwel in de achtertuin van ons vakantiepark ligt. Hier kun je heerlijk fietsen en wandelen door de 6.000 hectare aan bos, heide en zandverstuivingen.

Boek jouw vakantie nu