Kamperen in Friesland? Drentse Weelde!

... Oké, vooruit met 8 minuten fietsen sta je in Friesland. Onze camping ligt namelijk op de grens van Friesland en Drenthe. Net zo leuk eigenlijk, want nu ben je praktisch in Friesland én kun je tegelijkertijd heerlijk genieten van het prachtige Drentse landschap. Zo ligt een van de grootste natuurparken van Nederland op steenworp afstand van onze camping Drenthe. Je kunt eindeloos rondwalen in de oernatuur van Nationaal Park Drents-Friese Wold

"Een mooie camping voor zowel een lang als kort verblijf. De camping nabij Friesland heeft een mooie natuurplas en een leuke speelplaats voor de kinderen. Wij hadden een ruime rustige plaats midden in het bos." - Marco

Kamperen in Friesland

Neem lekkere duik in onze mooie natuurplas

Het stralende middenpunt van onze camping Drenthe is de grote natuurplas. Duik jij er als eerste in? Ren vol overgave ons natuurmeer in dat is omringd door bomen. Een heerlijke plek om fijn te ontspannen en te genieten van de natuur om je heen.

Hier kun je heerlijk zwemmen. Ben je graag sportief bezig? Doe dan eens mee met aquaballen. Kortom, veel waterpret gegarandeerd!

Wil je juist een lekker lui dagje? Dan kun je lekker op ons zandstrand liggen. Hou je kinderen in het peuterbadje in de gaten of help ze om zandkastelen te bouwen. Ideaal om lekker bruin te worden tijdens het kamperen in Friesland!

Laat je culinair verrassen door onze horeca

Bij Drentse Weelde ben je verzekerd van een groot aanbod aan horeca. Geniet na een stevige wandeling of gezellige fietstocht van heerlijke gerechten bij ons restaurant, of bezoek de snackbar voor een lekkere trek. Zit op het zonnige terras met een biertje, of zing mee in het Amsterdams café. Van Broodjesservice tot de Caribbean Plaza, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden op Drentse Weelde!

Ontdek de mooie omgeving!

Natuurlijke is er genoeg te beleven op Drentse Weelde, maar ga ook zeker op verkenning in de omgeving. Geniet van nationale parken, natuurgebieden, historische steden en leuke musea voor jong en oud. Maak kennis met de dieren in het avontuurlijke Wildlands, of neem de kleintjes mee naar Plopsaland in Coevorden. Plezier en gezelligheid gegarandeerd!