Kindvriendelijke camping Nederland

Kinderen willen maar één ding op vakantie... "Mam, mogen we zwemmen?" Jazeker! Een groot zwemmeer vormt het bruisende middelpunt van onze kindvriendelijke camping Nederland. Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad waar ze ongestoord kunnen spetteren. 

Ook lekker, het meer is omringd door een heerlijk zandstrand. Hier heb je alle ruimte om lekker te ontspannen, terwijl er naast je mooie zandkastelen ontstaan. Ook het mooie groene volleybalveld is populair! Hier worden regelmatig leuke wedstrijdjes georganiseerd.

Gezellige kindvriendelijke camping in Nederland

Ieder jaar hebben wij een fantastisch animatieteam klaarstaan. Het team organiseert de meest leuke activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen! Denk aan een spannende vossenjacht, een grappig theaterfeest of knutselen bij de 'Camping Vriendjes Club'. Iedereen weet zich wel ergens mee te vermaken op onze kindvriendelijke camping in Nederland. 

Boek jouw kampeerplaats of safaritent

Kindvriendelijke camping Nederland Kindvriendelijke camping Drenthe

Kindvriendelijke Camping in Nederland met veel faciliteiten!

Drentse Weelde richt zich op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Daarom zijn er ook faciliteiten voor iedereen! Het fantastische recreatieteam werd al genoemd, maar natuurlijk zijn er ook veel extra faciliteiten zoals goede sanitaire gebouwen en wifi. Zelfs dagelijkse boodschappen is geen probleem, met een supermarkt, bakker en en slager op loopafstand van onze camping. Kortom, er is genoeg te doen en beleven op de leukste kindvriendelijke camping van Nederland! 

Lekker met je hele gezin eten

Wil je 's ochtends relaxed wakker worden? Bestel dan de dag ervoor warme broodjes bij onze receptie. Zo kun je zonder moeite met je hele gezin lekker ontbijten. Een goed begin van de dag! Hebben je kinderen tussen het spelen door zin in een ijsje of warme snack? Kijk dan eens bij onze strandkiosk of snackbar. Wil je even rustig zitten, dan is ons mooie terras een ideale plek. Voor het avondeten kun je kiezen: zelf koken en je ingrediënten bij de supermarkt in het dorp halen? Of toch liever naar ons eigen restaurant? Waar je ook voor kiest, je kunt op onze kindvriendelijke camping Nederland altijd lekker eten. 

Maak een wereldexpeditie in één dag!

Een echte leuk uitstapje met kinderen is WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen (op ongeveer een halfuur rijafstand van de camping). Maak hier een bijzondere reis door de jungle, savanne en het poolgebied. Als een ware globetrotter ontdek je nieuwe werelddelen, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Zeker de moeite waard voor een avontuurlijk dagje uit! Daarnaast heeft Drenthe je nog veel meer moois in de omgeving te bieden.