Overzicht

Plopsaland

Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland, telt 25 magische thema-attracties en neemt kids tussen 2 en 10 jaar  mee op hun eerste grote avontuur. Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy staan te popelen om je te ontmoeten!  Wist je dat je bovendien dagelijks van een gratis Bumba Show, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet?

Op avontuur in Plopsaland

Nog niet spannend genoeg? Op de Wickie Coaster raas je tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast! Even later duik je immers opnieuw naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen van Opa Fonkel, hoe hoger je raakt. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van De Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt.

K3 speeltuin

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark,  Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!