Overzicht

Speel- en ijsboerderij de Drentse Koe

Welkom bij speelboerderij De Drentse Koe!

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf in Ruinerwold en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatie bedrijf. Bij ons kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met nog een heus “boerengevoel” op onze kinderboederij. Rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote speeltuin of een potje waarachtig boerenbiljarten.

Binnen- en buitenspeeltuin in Drenthe

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een buiten- en binnenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Wij zijn niet alleen een kinderboerderij, maar ook een Speelboerderij in Drenthe! Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en het echte boerengevoel ervaren. In ons restaurant bieden wij u een uitgebreide keuze aan warme en koude dranken, koek & gebak, belegde broodjes, tosti’s, frites en snacks.

Veel buiten spelen!

Op ons buitenterrein vindt u diverse speeltoestellen, springkussens, skelters, traptrekkers, een kabelbaan, een grote zand/waterbak, een maisdoolhof en een dierenweide met ezels, konijnen, kippen en geiten. Er kan ook gespeeld worden in de verwarmde speelschuur. Hier vindt u een unieke speelmanege, een bouwzolder, een klim- en glijtoren, discodansmat en een glow in the dark benedenverdieping met o.a. Oud-Hollandse spelen en pannavoetbal.

Reserveren!

Abonnementhouders hoeven niet te reserveren