Reviews

Sehr schöner und sauberer Zeltplatz

Netter Deutschsprachiger Mann an der Info. Schöner Baggersee mit Sandstrand. Sehr gepflegte Sanitäranlagen. Alles Top. Wir kommen wieder !

- Christina D. (17/07/2022)

Fijne rustige camping met veel natuur in de omgeving

Het is een fijne rustige camping met veel natuur in de omgeving. Je kunt er prachtige wandelingen maken en ook het blauwe meer is niet ver van de camping af. Personeel was vriendelijk en we werden zelfs naar onze plaats toegebracht. Qua bereikbaarheid is het met de auto prima te bereiken. Je kunt merken dat de camping recente vernieuwingen heeft ondergaan. De staanplaatsen zijn verdeeld onder kleine veldjes, waardoor je niet zo'n massa gevoel hebt. Deze camping kunnen we zeker aanraden en zouden hier zeker nog wel eens naar terug willen.

- Marjan H. (10/07/2022)

Geweldige camping, faciliteiten waren zeer goed personeel zeer behulpzaam

Ik was blij met de goede locatie van mijn kampeerplaats. De prijs- kwaliteitsverhouding is zeer goed en ook de klantenservice was uitstekend. De camping is netjes en ook de Wifi was goed.

Nicole S. (02/07/2022)

Absolutely LOVED the goats and donkey!

I was very happy with: how clean the facilities were and well kept. Absolutely LOVED the goats and donkey! Could have done with more bins. I would recommend it to friends and would love to stay another time.

- Frances E. (28/06/2022)

Nice relaxed campsite

"Nice relaxed campsite, good sized pitches, which stayed quite dry/firm despite heavy rain. Good facilities too. WiFi didn’t really reach our pitch. I would recommend it to my family and friends."

- Jonathan R. (16/06/2022)

Gewoon super

"Afgelopen weekend (hemelvaart) op dit park gestaan, Bij aankomst zijn we vriendelijk ontvangen bij de receptie, deze was zelfs tot 20:00 uur geopend vanwege de aankomsten. We werden keurig naar onze plek gebracht. Voor de kinderen was het geweldig, ze hebben gespeeld op het springkussen en elke ochtend werd er gedanst en geknutseld. de gehele dag door was er wat te doen voor de kinderen. Voor het theater werden de kinderen opgehaald met een treintje dit vonden ze geweldig. Toiletgebouw was heel schoon, deze werd 4 keer per dag schoongemaakt, zelfs nog na 20:00 uur. Het park ligt aan een mooi natuurgebied, we hebben e-choppers gehuurd bij de receptie en hebben een prachtige tocht gemaakt. Als je vragen had kon je altijd bij de medewerkers terecht, ze namen echt de tijd voor je. De kinderen wilden helemaal niet meer weg en in de auto vroegen ze direct wanneer we weer terug gingen. Team drentse weelde bedankt voor een geweldig weekend."

Bas Wenders (29/05/2022)